NON-DUALE COACHING

Meer dan Praten

Non-duale Coaching is een directe manier om jouw zoektocht naar geluk en levensvreugde te helpen verhelderen en verdiepen. Wie ben ik werkelijk en wat heb ik te doen in dit leven. 

Door helemaal in dit moment aanwezig te zijn en de wijsheid van je lijf aan te spreken kan levensenergie zichtbaar worden en kunnen blokkades en trauma’s verwerkt en opgeheven worden.

Als je wilt blijven ontwikkelen is het belangrijk om niet weg te lopen voor de moeilijkheden in je leven, maar deze lastige stukken juist aan te kijken en te doorvoelen. 

Om inzicht te krijgen in jezelf en de struikelblokken van je leven maakt ik gebruik van allerlei mogelijkheden die tussen hemel en aarde aanwezig zijn. Intuïtie, Innerlijk Kind Werk, systemische opstellingen, vernieuwende vormen van coaching, verdiepende meditaties, openende visualisaties, ademwerk, stembevrijding en nog veel meer. Het kan allemaal als hulp worden gebruikt.

Non-Duale coaching is een manier om met een ruime open blik en hulp van het onbenoembare naar je levensvragen en problemen kijken.

Maak jezelf verantwoordelijk

Voor mij gaat het leven over verantwoordelijkheid nemen voor wie je bent. Dat betekent dat je jezelf volledig tegen het licht moet durven houden. Welke aannames heb ik over mijzelf en mijn leven. En hoe leef ik mijn leven op basis van die aannames.  

Iedereen is op zoek naar geluk. Maar dat blijkt steeds weer niet te vinden in spullen, in werk, in relaties. Er blijft iets knagen. Geluk gaat eerder over wie we wezenlijk zijn. Het zoeken gaat over ons diepe verlangen naar leven in harmonie met onze unieke essentie.

INZICHT

(Her)ontdekken wie je in essentie bent, wat je nodig hebt en wat je als vanzelf te geven hebt.

VERANDERING

Waar loop je nu tegenaan, waarom is dat zo en wat zijn stappen die je kunt nemen om verder te kunnen.

AANDACHT

Door aandachtig aanwezig te zijn bij wat je doet, denkt, voelt en ervaart ga je stap voor stap van overleven naar voluit leven. Een leven wat moeiteloos stroomt en energie oplevert in plaats van kost.

Hoe ik het leven zie

Ik heb een bepaalde kijk op het leven en die breng ik natuurlijk mee in mijn werk. Ik noem dat mijn uitgangspunten. Een soort grondregels die ik steeds weer voor ogen hou en als lijdraad gebruik. 

Hieronder zet ik een aantal op een rijtje. Dat geeft je een idee van hoe ik het leven zie en hoe ik ook naar jouw leven kijk als ik met je werk. Het zijn geen dogma’s. Ik sta open voor iedereen die het anders ziet. 

UITGANGSPUNTEN

Alles is de bedoeling

Als ik denk dat iets of iemand anders zou moeten zijn dan het is, dan accepteer ik de realiteit niet. Als het anders zou moeten zijn dan was het wel anders geweest. 

Toch voel ik soms ook weerstand bij de realiteit. Die weerstand blijkt steeds weer een uiting van vastzitten in oordelen, denkbeelden, verwachtingen en verlangens. Maar daarmee is alle weerstand die ik ervaar ook gelijk een cadeau om inzicht te krijgen, te groeien en te ontwikkelen.

Alles is helpend

Alles wat zich aandient in mijn leven er is om mij te helpen, te ondersteunen, te wijzen, te duwen of te dwingen in de richting van helemaal aanwezig zijn in mijn lichaam zodat mijn levensenergie moeiteloos kan stromen.

Ik probeer dan ook steeds weer alles wat op mijn pad komt in liefde en dankbaarheid te ontvangen.

Alles is een keuze

Wat er op mijn pad komt heb ik niet zelf in de hand. Ik kan wel kiezen hoe er mee om te gaan. 

Alles wat ik ervaar vind plaats in mij. En dat is dan ook de enige plek waar ik invloed kan hebben op verandering. Ik kan een ander nooit veranderen. 

Alles zoekt balans 

Er zijn twee kanten aan elke medaille. Het een kan niet zonder het ander. Zonder donker geen licht.

Als ik meer liefde, warmte, geluk of schoonheid verlang, moet ik bereid zijn om de haat, kou, tegenspoed en lelijkheid in mijn leven met evenveel liefdevolle aandacht aan te kijken en te onderzoeken.

Ik wil meer uit mijn leven halen

1

NU

Ben ik niet tevreden met hoe mijn leven verloopt.

2

NU

Neem ik het besluit om daar iets aan te gaan doen.

3

NU

Zoek ik hulp om te transformeren van overleven naar voluit leven.

AGENDABOEK een SESSIE

 

CONTACT

Mail me