Man & Stem

Stembevrijding & Meer

VIJF MIDDAGEN MET TON & JORIS IN ARNHEM

Wat vliegt de tijd! Dat idee hebben we allemaal wel eens. Voor je het weet is er alweer een dag, een maand en een jaar voorbij. En wat is er nou eigenlijk gebeurt in die tijd. Waar was ik? Druk met werk, gezin, familie, vrienden, smartphone, Laptop, Netflix, plannen maken. Maar waar was ik? In de sneltrein van dagelijkse dingen verliezen we onszelf snel uit het oog.

Als je bewust in je leven aanwezig wilt zijn is het nodig om regelmatig bij jezelf in te checken. Hoe gaat het met me nu? Hoe zit ik erbij? Wat wil er in mij gehoord, gezien en gevoeld worden? En hoe klinkt dat?

Man & Stem is zo’n afspraak met jezelf. Een afspraak om in de veiligheid van mannen onder elkaar helemaal aanwezig te kunnen zijn. Een plek waar alles er toe doet, waar alles er mag zijn, en waar alles de ruimte krijgt om via jouw unieke klank ervaren en beleefd te worden.

HIER BEN IK

Met Man & Stem brengen we een cirkel van mannen samen waarmee we de helende kracht van samenzijn en samen zingen stap voor stap kunnen verbreden en verdiepen.

In vijf maandelijkse bijeenkomsten ga je gezamenlijk en individueel op zoek naar jouw authentieke stem. De stem waarin zowel je kracht als je kwetsbaarheid helemaal hoorbaar is. De stem van het speelse jongetje die je nog steeds bent. De stem van je vrolijkheid, levenslust en liefde. En ook de stem van je basis, je oerman, je woede, je grootsheid.

Vanuit een open en nieuwsgierige houding zoeken we samen de verbinding tussen hoofd, hart en stem. We delen, we lachen, we bewegen, we zingen. We werken met adem, meditatie, visualisatie, systemisch werk en stembevrijding.

Ton & Joris

Praktische informatie

Organisatie – Centrum voor Stembevrijding

Begeleiding – Ton van Wolde & Joris Erwich

Lokatie: La Cappella – Oude Velperweg 36a Arnhem

Data: 20 januari, 24 februari, 23 maart, 20 april & 18 mei

Tijden: van 13 – 17u

Meer info & aanmelden