Liefde, Lol & Levenslust

Meerdaagse Stembevrijding

In deze drie dagen onderzoek je hoe je meer en meer jouw eigen lied kunt zingen, voorbij oordelen en overtuigingen die hier een rem opzetten. Meer ruimte voor jouw eigen lied, betekent meer ruimte voor jou. Dat gaat namelijk samen.

Stembevrijding gaat over expressie geven aan wat er in je leeft via je stem. De stem is ons meest persoonlijke en krachtigste instrument om onszelf uit te drukken. Zingend kun je heel goed je eigen kracht, eigenheid en vreugde ervaren. En tegelijkertijd voelen dat er meer potentie zit in je eigen stem, én in jezelf.

Tijdens deze drie dagen verkennen we de verschillende thema’s liefde, lol en levenslust. We zullen veel (samen) zingen en maken gebruik van meditaties, bewustzijns oefeningen, beweging en dans. Elke keer maken we de beweging naar binnen én weer naar buiten. We onderzoeken met een open blik wat er in ons gebeurt en gebruiken onze stem om daar geluid aan te geven.

Het is de muziek die enorm helpt bij alles wat we tegenkomen. Muziek helpt ons verzachten en ruimte te geven aan onze eigenheid. Ruimte om in alle vrijheid helemaal te zijn wie je bent.

Praktische Informatie

Begeleiding – Ton van Wolde & Petra Welboren

Aantal deelnemers: Minimaal 6 – maximaal 12

Data

Data: 16 mei, 6 juni en 27 juni 2025  Tijd: 10:00 – 16:30

Locatie

Geldrops Kwartier, Rederijkerstraat 6, 5663 EB Geldrop

Kosten

Kosten: Volgt later

Meer weten > Mail me

De vierdaagse Liefde, Lol & Levenslust 

Dit is wat anderen er van vonden:

Liobe

Ik heb héél veel positieve energie, of te wel een goeie dosis liefde lol en vooral ook levenslust, gekregen van de bijeenkomsten! Ik voelde me echt veilig bij jullie als begeleiders, een natuurlijke uitstraling die jullie beide hebben vind ik. Zo fijn.

Geert

Ik voel me veel opener, vrijer, zelfverzekerder en meer ontspannen. Ik ben meer mezelf, authentieker. Ik ben ook transparanter in mijn communicatie en meer bereid om zowel bij mezelf als bij anderen bepaalde zaken ter discussie te stellen. Ik heb meer energie en voel me meer gecentreerd en gegrond..

Martin

De meerwaarde van de LLL-serie zit voor mij vooral in 2 dingen: de unieke kans met een vaste groep steeds meer de diepte in te gaan èn de verbondenheid met de medecursisten en begeleiders. Er was een sterke verbondenheid voelbaar in de groep. Er was een levend energieveld ervaarbaar waarin allen konden landen, delen, zijn.

Jullie (Petra en Ton) open harten en geesten straalden uit dat alles er altijd helemaal mocht zijn, ook als het pijnlijk was, en dat we er ook om konden lachen, er geluid aan geven of het bezingen. Dat droeg sterk bij aan een inclusieve sfeer waardoor er zo veel moois bij ieder gebeurde.
Yvonne

Stembevrijding bevrijd je stem, maar het bevrijdt veel meer. Het maakt ruimte, geeft blijheid, plezier en dankbaarheid. Ik heb ervaren waar je je gevoelens geen woorden kunt geven, dat je er door zingen wel uiting aan kunt geven. Ik heb geleerd om beter bij mezelf te blijven. Zingen in een groep geeft plezier, je geniet en leert van elkaar. Het is verrassend hoe het ervaren van veiligheid in de groep doorwerkt in vertrouwen in mezelf, acceptatie van mezelf.

Chantal

Goede Begeleiding, fijne dagen die goed verzorgt waren en een mooie energie tot stand heeft gebracht. Het heeft mij inzichtopenheidblijheidstralende ogen en een Krachtige Stem gebracht. Het was een mooi cadeau. Super.

Marleen

Ik vond het een enorm verrijkende ervaring, deze LLL met jullie en de hele groep te mogen beleven: lief en leed in klank delen. Wow, hoe bijzonder is dat! Ik voel me heel dankbaar en bevoorrecht.

Zowel bij mezelf, als waar ik getuige van mocht zijn bij de groep, kwam er beweging in wat star en vast zat, door ook aan het ongemak klank te geven kwam er erkenning, voor wat veelal niet gevoeld wilde worden of werd weggedrukt. Daardoor werd het al lichter en kwam er meer ruimte om ook liefde te voelen, van ons zelf, maar ook van de ander.