INDIVIDUEEL

HOE KLINK JIJ?

Je stem zit precies tussen je hoofd en je hart en is je instrument om jouw binnenwereld te kunnen delen met de buitenwereld. Dit delen kan behoorlijk spannend zijn. Koetjes en kalfjes lukt bij de meeste mensen wel maar delen wat er echt in jou gebeurt, wat je voelt, wat je beweegt, wat je droomt, wat je verlangen is, wat je raakt, waar je boos van wordt dat is van een andere orde. 

Wil jij je zekerder voelen in het kunnen delen van wie je bent? Wil je leren om te uiten wat er in je leeft? Wil je je eigen stem leren kennen? Wil je makkelijker voor of in een groep kunnen praten? Wil je ervaren hoe het is als je stem de  ruimte krijgt om vrij te klinken? Dat kan!

Je kunt bij mij terecht voor een individuele sessie maar je kunt ook deelnemen aan een eendaagse of meerdaagse workshop. Kijk in de agenda om te zien wat er op de planning staat. 

BOEK een SESSIEAGENDA

WAT HEB JE NU NODIG

Elke sessie stembevrijding start met een gesprek. Zo ontdekken we samen wat er op dat moment in jou om aandacht vraagt. 

Dat is regelmatig iets anders dan je zou verwachten. Daarom is het goed om even rustig aan te komen en af te stemmen voordat we met lijf en stem aan het werk gaan.

De eerste stap is altijd aanvaarden waar je nu bent. Dit is wat er nu speelt in mijn leven. Hoe verdrietig, pijnlijk, verschrikkelijk of geweldig mooi dat ook is.

Vandaaruit gaan we klank geven aan wat je voelt en ervaart. Het lied van dat moment. Alles is muziek en alle kan gezongen worden. 

STEM

Je stem is een prachtig instrument om expressie te geven aan wie je in essentie bent en het geeft je de mogelijkheid om heel direct in verbinding te komen met dat wat er NU ervaren wil worden.

We zitten allemaal vast in gedachten, emoties, verwachtingen en patronen. Van jongs af aan werpen we onbewust blokkades op om veilig te blijven en te overleven maar we houden onszelf daarmee ook op afstand van wat het leven ons te bieden heeft.

Ik ga met jou op zoek naar de blokkades die ervoor zorgen dat jouw energie niet vrij kan stromen en je gaat ontdekken wat er nodig is om weer aan te sluiten.

Ik ben daarbij nooit bezig om jou te veranderen of te verbeteren. Ik bied alleen mijn ruimte en aandacht om jou in contact te laten komen met de levensenergie die via jou ervaren wil worden.

Het gevolg van een sessie kan wel zijn dat je zelf verandert, dat je je beter gaat voelen en dat je meer met de stroom van jouw leven mee kunt bewegen. En dat voelt heerlijk!

STEMBEVRIJDING

Om echt volledig in ons leven aanwezig te zijn moeten we vooral leren om uit de weg te gaan. We zitten vol met verwachtingen, oordelen en angsten die het vrij stromen van onze levensenergie in de weg zitten. Stembevrijding helpt je om inzicht te krijgen waar je in de weg zit en wat je nodig hebt om je energie weer voluit en vrij te kunnen laten stomen.

1

LOSLATEN

Door in verbinding te komen met je lijf, je gedachten en je gevoel en van daaruit je stem in te zetten en te zingen kun je vastzittende patronen van angst, boosheid, twijfel, verdriet en pijn een uitgang bieden. Wat gehoord wordt kan geheeld worden.

2

VERTROUWEN

Er ontstaat helderheid over wat er in jouw leven om aandacht vraagt en wat er nodig is in het moment. Dit kan ervoor zorgen dat je door elkaar geschud wordt maar zorgt er ook voor dat je meer op je plek komt te staan en leert te vertrouwen op jezelf.

3

LEVENSKRACHT

Je stem is een enorm krachtig instrument om je te helpen met de stroom van je leven mee te gaan. Als je door de blokkades heen breekt en je essentie laat klinken dan ervaar je niet zelden gevoelens van dankbaarheid, liefde en een enorme levenskracht.

AGENDABOEK een SESSIE

 

CONTACT

Mail me