Stem & Ruimte

Kennismaking met Stembevrijding

In deze workshop laten we de bladmuziek liggen, we vergeten de noten, de techniek en we gaan terug naar de basis van het zingen, naar het ervaren, het genieten. Naar jouw eigen authentieke stem.

Want waarom zing jij? Waarschijnlijk omdat je er blij van wordt, omdat het je een goed gevoel geeft. Omdat het je verbindt met je levendigheid.

Zingen neemt je mee in een wereld waar woorden te kort schieten. Een wereld waar je met de trilling van je stem uitdrukking kunt geven aan dat wat er in je leeft.

Het is heerlijk om samen te zingen en dat gaan we dan ook zeker doen, maar op deze dag mag vooral jouw eigen stem helemaal voluit klinken.

Je gaat op zoek naar je eigen moeiteloze geluid, naar de ruimte en de vrijheid in je stem en naar wat er in jou wil klinken. We delen, we ademen, we lachen, we bewegen, we zingen zonder en met begeleiding van piano en gitaar. En dat alles in een ontspannen en onbevangen sfeer.

Ton van Wolde en Joris Erwich zijn ervaren stembevrijders met een theaterachtergrond.

Ze hebben allebei een eigen praktijk waarin ze workshops en individuele sessies stembevrijding geven. Daarnaast geven ze samen workshops voor het Centrum voor Stembevrijding en ZangCirkels in Arnhem.

Praktische informatie:

Datum & tijd

zaterdag 25 november van 10u tot 16:30u

Lokatie

Muziektheater De Plaats 
Van Oldenbarneveldtstraat 94-15 Arnhem 

Overig

We nemen tussendoor ongeveer een uur de tijd voor de lunchpauze.
Je zorgt zelf voor je eigen lunch.
Wij zorgen voor koffie en thee gedurende de dag en voor wat lekkers erbij.