LACHEN

LACHCOMPANY

Een lachworkshop van LACHCOMPANY dat is veel meer dan lachen

MAKKELIJK EN TOEGANKELIJK

In een lachworkshop daag ik de deelnemers op een makkelijke en toegankelijke manier uit om aandacht te besteden aan een positieve levenshouding. En dat betekent niet dat we overal maar zo hard mogelijk overheen lachen. In de workshop worden oefeningen om het lachen te stimuleren afgewisseld met klank, ademhaling en balansoefeningen. Lijf en stem worden wakker gemaakt, gedachten en gevoel worden onderzocht, ervaringen worden besproken en daarnaast is er informatie op te pikken om het leven of het werk een positieve boost te geven.

JE LACH BEWUST INZETTEN

Iedereen heeft zijn eigen grenzen en wensen en elke groep vraagt om een andere aanpak. Daarom is geen enkele workshop hetzelfde en werk ik niet met een vastomlijnd programma dat ik keer op keer op dezelfde manier afdraai.

Ik beschik over een groot aantal oefeningen die flexibel in te zetten zijn en die ik ter plekke afstem op de belevingswereld en inbreng van de deelnemers.

Het doel van de workshop is dan ook niet om elke deelnemer zo veel en zo hard mogelijk te laten lachen maar om ze te laten ervaren dat lachen meer is dan iets wat je overkomt. Je kunt je lach juist heel bewust inzetten om meer uit je leven te halen.

ERVARING EN KWALITEIT

Sinds 2009 heb ik voor honderden opdrachtgevers en duizenden deelnemers workshops en trainingen verzorgd. Ik werk voor bedrijven, organisaties, overheden en particulieren. Van ‘Fit at Work’ programma’s tot teamtrainingen, van theaterzalen tot gewoon bij jou thuis. Van 5 tot 500 personen.

LACHCOMPANY

Meer informatie over lachworkshops en trainingen die ik geef vind je op de site van LACHCOMPANY

LACHCOMPANY.NL

Ja. Ik wil graag lachen!

Neem contact met me op en informeer me over de mogelijkheden.