Bevrijdingsdag

Bevrijdingsdag

Bevrijdingsdag

Een mooi moment om mijn nieuwe site www.tonvanwolde.nl onder de aandacht te brengen.

Veel van wat ik doe heeft namelijk met vrijheid te maken. Levensvrijheid. De vrijheid om echt helemaal te leven wie jij bent. Met alles erop en eraan!

En dat is niet zo makkelijk als het klinkt. Want we hebben dan gelukkig geen bezettingsmacht meer in ons land, maar wel een krachtige onderdrukker in ons zelf.

Een onderdrukker met nogal sterke ideeën over wat goed en fout is, wat hoort en niet hoort, wat gezien mag worden en wat vooral heel diep vanbinnen verborgen moet blijven.

Hoe vrij ben jij eigenlijk? Mag jij echt helemaal zijn wie jij bent?

Mag jij boos zijn, slecht zijn, zwak zijn, anders zijn, een niksnut zijn? Mag jij het niet weten, niet kunnen, niet durven? Mag jij dik zijn, lelijk zijn, klein zijn, groot zijn? Mag jij boven het maaiveld uitsteken? Mag jij oordelen? Mag jij Nee zeggen? Mag jij volledig JA zeggen tegen wat het leven op je pad brengt? Hoe vrij ben jij eigenlijk?

Veel mensen ontmoeten die onderdrukker pas als ze vastlopen in hun leven. Als ze het gevoel hebben dat ze geleefd worden. Als ze geen energie meer hebben. Als hun leven alleen nog maar een aaneenschakeling van ‘moeten’ lijkt te zijn. Of zelfs pas als hun leven zelf stop zegt en ze door een burn-out, depressie of fysiek ongemak gedwongen worden om stil te staan.

Wat ik met mensen doe in mijn werk is heel bewust stil staan, naar binnen kijken, luisteren naar wat het lijf, het hart, het leven op dit moment te zeggen heeft en daar woorden, klank of expressie aan geven. Ik gebruik mijn ruimte en aandacht om mensen weer in contact te brengen met hun eigen levensenergie.

Dat doe ik als coach, als trainer en sinds kort ook als stembevrijder.

En voor iedereen die denkt: stembevrijder wat is dat? In mei en juni geef ik 7 workshops stembevrijding en je bent van harte welkom! www.tonvanwolde.nl/agenda

Leve de vrijheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *