Stembevrijding

Workshop Stembevrijding

De workshop is geschikt voor iedereen die wil ontdekken wat stembevrijding is en wat het voor je kan doen. Iedereen die het fijn vindt of nodig heeft om wat liefdevolle aandacht aan zichzelf te besteden. Iedereen die het lekker vindt om met lijf en stem te werken. En iedereen die niet te bang is om naar binnen te kijken.

 

Waar gaan we mee aan de slag in deze workshop

KIJK NAAR BINNEN

Om te weten hoe je verder moet zul je eerst moeten ontdekken en aanvaarden waar je nu bent. Bij stembevrijding kijken we naar binnen. Er is namelijk maar een plek waar je iets kunt veranderen. En dat is bij jezelf.

LUISTER NAAR JE LIJF

Je lijf kent zoveel antwoorden als je leert om te luisteren. Bij stembevrijding besteden we aandacht aan het luisteren naar ons lijf en wat het ons te vertellen heeft. We maken het wakker en zorgen dat het aansluit op de energie van ons leven.

HET WONDER VAN JE STEM

Je stem is een geweldig instrument! En werken met je stem kan je helpen om alles wat er in jou gaande is, alles wat vast zit, wat pijn doet en waar je last van hebt los te laten. Maar je kunt er ook ontzettend goed je verlangen, je hoop, je kracht, je energie en je liefde voor het leven mee bezingen. 

VAN INSPANNING NAAR ONTSPANNING

Werken met je lijf en je stem en met wat er gaande is in jou helpt je om inzicht te krijgen en om patronen die soms al jaren lang vast zitten uit je systeem te brengen. Bij stembevrijding zetten we alles in werking wat we hebben. Lijf, stem, gedachten, gevoelens. Maar wat volgt is ontspanning. 

Ja maar … Ik kan niet zingen

Er zijn allerlei redenen te bedenken waarom deze workshop niets voor jou is en de meeste daarvan zijn vast nog waar ook. Maar voor het geval je tegengehouden wordt door draken of duivels heb ik een kleine check voor je.

1

LEEF JE?

Kun je vaststellen dat je leeft? Voel je bijvoorbeeld dat je hart klopt of haal je adem? Dit soort kleine aanwijzingen zijn al ruimschoots genoeg voor een JA.

2

HEB JE EEN LIJF?

Knijp eens in je arm. Als je bij het uitvoeren van deze opdracht opmerkt dat er iets in beweging komt en dat je ook nog iets voelt is dat voldoende voor een JA.

3

HEB JE EEN STEM?

Praat je wel eens met iemand of tegen jezelf en merk je dan dat er geluid hoorbaar is? Als het antwoord ook hier JA is dan ben je zeer geschikt voor deze workshop! Gefeliciteerd!

JA! Ik wil deze workshop heel graag volgen! 

Leuk! Vul je gegevens in en laat het me weten.

Zodra er weer een workshop gepland staat hoor je van mij.