Relatie Sessie

Hoe klinkt jouw relatie?

 

Liefde

Als we de liefde voor elkaar bezingen dan maakt dat dingen duidelijk. Je hart knalt open en je komt heel direct in verbinding met elkaar maar je kunt ook meteen voelen wat er in de weg zit om je helemaal te openen voor de ander.

Of je relatie nou helemaal lekker loopt, het wel een opfrisser kan gebruiken of dat je relatie zich in een crisis bevindt, het direct en vanuit verbinding met jezelf naar elkaar verklanken van wat er in jou leeft ten opzichte van je relatie brengt altijd opheldering in wat er op energetisch niveau tussen de partners aan de hand is.

Een relatie kent momenten van intense liefde maar ook momenten van zorgen, pijn en verdriet. Het kan soms moeilijk zijn om helder onder woorden te brengen wat er voor jou speelt. Wat zeg ik dan precies, hoe zeg ik het, wanneer zeg ik het. En hoe zeg ik het zo dat het door de partner ook gehoord en ontvangen kan worden

Breng het (z)onder woorden

Er zit vaak al van alles in de weg om tot een goed gesprek te kunnen komen. Er is veel in ons leven wat om aandacht vraagt. Werk, kinderen, familie, vrienden. Voor we het weten denderen we door en raken we verstrikt in het web van de dagelijkse dingen. Of we zijn zo vastgedraaid in relatiepatronen dat we alleen nog maar kunnen denken in – als ik dit zeg, zeg jij dat, en als ik dan dat zeg, zeg jij dit – en we niet meer in het moment aanwezig kunnen zijn voor wat de ander te melden heeft. 

Dan kan het helpen om het eens Zonder woorden te brengen. Wij zijn allemaal heel goed in staat om de boodschappen die onze partners zonder woorden aan ons vertellen op te vangen. En omdat we geen woorden gebruiken kunnen we direct verbinding maken tussen onze harten en komt er ruimte om te voelen en om de energie weer te laten stromen.

Het wonder van je stem

En onze stem kan daarbij wonderen verrichten. Zowel in het zelf klinken als in het aanhoren van de partner kan inzicht, helderheid en heling plaatsvinden.

Kosten

Een relatie sessie duurt 2 uur en vindt plaats in Amsterdam

Het is ook mogelijk om op een andere locatie af te spreken. Hier kunnen wel extra kosten aan verbonden zijn.

RELATIE SEssie

€ 100,-

per sessie

  • eenmalige partner sessie
  • om je liefde te bezingen
  • ook leuk om cadeau te doen
  • inclusief 21% BTW
  • je ontvangt een factuur

Ik wil graag mijn relatie laten klinken

Neem contact met me op en informeer me over de mogelijkheden