Prive Sessie

WAT HEB JE NU NODIG

Elke sessie start met een gesprek. Zo ontdekken we samen wat er op dat moment in jou om aandacht vraagt. Dat is regelmatig iets anders dan je zou verwachten. Daarom is het goed om even rustig aan te komen en af te stemmen voordat we met lijf en stem aan het werk gaan.

De eerste stap is altijd aanvaarden waar je nu bent. Dit is wat er nu speelt in mijn leven. Hoe verdrietig, pijnlijk, verschrikkelijk of geweldig mooi dat ook is.

En vandaaruit gaan we klank geven aan wat je voelt en ervaart. Je zingt het lied van dat moment. Ik heb geleerd te vertrouwen dat zich op deze manier in elke sessie precies aandient wat er nodig is.

ENERGIE

Je stem is een prachtig instrument om expressie te geven aan wie je in essentie bent en het geeft je de mogelijkheid om heel direct in verbinding te komen met dat wat er NU ervaren wil worden.

We zitten allemaal vast in gedachten, vast in emoties, vast in verwachtingen of patronen. Van jongs af aan werpen we onbewust blokkades op om veilig te blijven en te overleven maar we houden onszelf daarmee ook op afstand van wat het leven ons te bieden heeft.

Ik ga met jou op zoek naar de blokkades die ervoor zorgen dat jouw energie niet vrij kan stromen en je gaat ontdekken wat er nodig is om weer aan te sluiten.

Ik ben daarbij nooit bezig om jou te veranderen of te verbeteren. Ik bied alleen mijn ruimte en aandacht om jou in contact te laten komen met de levensenergie die via jou ervaren wil worden.

Het gevolg van een sessie kan wel zijn dat je zelf verandert, dat je je beter gaat voelen en dat je meer met de stroom van jouw leven mee kunt bewegen.

IMPACT

Om echt volledig in ons leven aanwezig te zijn moeten we vooral leren om uit de weg te gaan. We zitten vol met verwachtingen, oordelen en angsten die het vrij stromen van onze levensenergie in de weg zitten. Een sessie helpt je om inzicht te krijgen waar je in de weg zit en wat je nodig hebt om je energie weer te laten stomen.

1

LOSLATEN

Door in verbinding te komen met je lijf, je gedachten en je gevoel en van daaruit je stem in te zetten en te zingen kun je vastzittende patronen van angst, boosheid, twijfel, verdriet en pijn een uitgang bieden. Wat gehoord wordt kan zichzelf helen.

2

VERTROUWEN

Er ontstaat helderheid over wat er in jouw leven om aandacht vraagt en wat er nodig is in het moment. Dit kan ervoor zorgen dat je door elkaar geschud wordt maar zorgt er ook voor dat je meer op je plek komt te staan en leert te vertrouwen op jezelf.

3

LEVENSKRACHT

Je stem is een enorm krachtig instrument om je te helpen met de stroom van je leven mee te gaan. Als je door de blokkades heen breekt en je essentie laat klinken dan ervaar je niet zelden gevoelens van dankbaarheid, liefde en een enorme levenskracht.

Kosten

Een sessie stembevrijding duurt een uur en vindt plaats in Amsterdam

uitproberen

€ 10,-

eenmalig

  • ontdek de kracht van stembevrijding
  • ook leuk om cadeau te doen
  • inclusief 21% BTW

sessie

€ 65,-

per sessie

  • af en toe een losse sessie
  • betalen na afloop
  • inclusief 21% BTW

Ik wil graag een prive sessie met Ton

Neem contact met me op en informeer me over de mogelijkheden.