Klaag Zang Zingen

Een workshop om eens lekker van je te laten horen

 

Wat wil je nou echt eens kwijt?

Klaag Zang ZIngen is een energieke workshop waarbij we stap voor stap toewerken naar het moment dat we uit volle borst uiting geven aan dat wat in ons om aandacht vraagt.

In deze workshop gaan we op allerlei manieren van buiten naar binnen, van zacht naar hard, van groot naar klein en vice versa. En we gaan op allerlei manieren langs gedachten en emoties om zo beetje bij beetje te ontdekken wat in ons schreewt om eindelijk eens geuit te mogen worden. We warmen ons hart, ons lijf en onze stembanden en dan gaan we ervoor. 

KLAAG

Wat vraagt om aandacht? Wat wil geuit worden? Wat wil je kwijt? Wat vraagt om ruimte? Waarover wil geklaagd worden?
We kunnen natuurlijk ook een 
Nederlaag,  een Levensvraag 
of een 
JaHeelGraag  Zang Zingen.

ZANG

De klank die ‘dat wat geuit wil worden’ heeft.
Het gaat daarbij niet om hoe mooi het klinkt of hoe goed het gezongen wordt. Het gaat erom dat het een klank heeft die eens lekker gehoord wil worden.

ZINGEN

De vorm om ‘dat wat aandacht vraagt en geuit wil worden’ te uiten.
Het kan er natuurlijk ook in de vorm van zuchten, neuriën, huilen, lachen of schreeuwen uitkomen. Als het er maar lekker uit mag.

Ook heel geschikt als team workshop

Deze actieve workshop is erg geschikt om met een team te doen. Het heeft effect op het inzichtelijk maken van wat er bij de teamleden speelt, op de ontwikkeling van het team als geheel en zorgt daarnaast voor een hoop lol, geluid, saamhorigheid en uiteindelijk ook ontspanning. 

I M P A C T

1

INZICHT

De opbouw van deze workshop maakt voor de deelnemers inzichtelijk wat er op dat moment om aandacht vraagt in hun leven. Dat kan gaan over zaken die in hun prive leven spelen maar ook over werkgerelateerde aangelegenheden. Het via klank met elkaar te delen van die inzichten heeft invloed op het gehele team.

2

ONTWIKKELING

Door met elkaar geluid te maken en te zingen deel je iets anders met elkaar dan de gebruikelijke woorden en meningen. En door aandachtig naar elkaar te kijken en te luisteren ontdek je nieuwe dingen en zo leer je elkaar op een andere manier kennen en dat kan een groot effect hebben op hoe een team zich ontwikkelt.

3

ONTSPANNING

Het samen zingen, aandacht voor jezelf en elkaar hebben, teamleden op een andere manier leren kennen en het met klank uiting geven aan de fijne en minder fijne aspecten van je leven en je werk zorgt voor een enorme ontlading van energie. Het laat spanning uit het lijf en dat zorgt voor ontspanning.

JA! Ik wil heel graag Klaag Zang Zingen!

Neem contact met mij op!